Підготовка студентів в контексті єдиного Європейського освітнього простору - Сахно, Людмила Анатоліївна; Сахно, Людмила Анатольевна; Sakhno, Liudmyla (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Статтю присвячено проблемі системного розгляду професійно-педагогічної підготовки студентів університетів у контексті єдиного європейського освітнього простору. На основі інтеграційних процесів, що характеризують систему вищої освіти європейських країн, обґрунтовано концепцію професійно-педагогічної підготовки студентів університетів. Визначено структурні компоненти професійно-педагогічної компетентності (мотиваційний, змістовий, операційно-діяльнісний, особистісний)
Learning students in the context of integral European educational space
Keywords: система; професійно-педагогічна підготовка