Статут Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного Код за ЄДРПОУ: 00493698 (нова редакція) - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2022)
Статут закладу вищої освіти розроблено відповідно до законодавства України. Статут є документом, що регламентує діяльність Таврійського державного агротехнологічного Університету імені Дмитра Моторного (далі – Університет).