Державне регулювання аграрного сектору економіки України - Джантатов, А. А. (My University, 2019)
У сучасних умовах стабільне функціонування як світового, так і внутрішнього продовольчих ринків неабиякою мірою зумовлюється ефективністю функціонування механізмів формування та розвитку аграрного сектора економік. У контексті вступу України у СОТ та підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом постає можливість і необхідність імплементації зарубіжного досвіду державного регулювання до умов вітчизняного аграрного господарювання. Дану проблему пропонуємо розглянути під кутом зору виконання зобов’язань, зафіксованих для сільського господарства при приєднанні до СОТ, а також відповідних зобов’язань, закріплених у ході підписання асоціації з ЄС
Keywords: державне регулювання; аграрний сектор економіки; продовольчий ринок; аграрне господарювання