Аналіз типових технологій відновлення гільз циліндрів - Компанієць, Д.О.; Компаниец, Д. А.; Kompaniiets, D.; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia (ТДАТУ, 2017)
Uk: Пошук нових методів відновлення не припиняється сьогодні ні на хвилину. Адже розширення вторинного використання зношених деталей – величезний резерв в економічній сфері. En: In the article the analysis of existing methods of repair of cylinder liners with the aim of finding promising.
Keywords: методи відновлення; відновлення гільз циліндрів; технології ремонту; використання зношених деталей; ремонту зношених гільз; хонінгування; пластинування; зношені вузли