Звіт про науково-дослідну роботу. Сучасний стан геоекологічних умов та біорізноманіття Північно-Західного Приазов'я (проміжний) - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii (ТДАТУ, 2021)
Зважаючи на різноманітність об`єктів дослідження та підходів в про-цесі проведення досліджень, за мету було обрано аналіз впливу різноманіт-них антропогенних чинників на окремі види, популяції та екосистеми в вах інтенсивного аграрного виробництва в агроценозах, природних біотопах та у прилеглих до них акваторіях.
Keywords: гібридизація; Азоське море; степова зона; басейни річок; підземні води; екологія