Застосування системного підходу в вирішенні проблеми забезпечення надійності - Волков, О. Ю.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Якість технологічного обладнання визначається великою кількістю чинників досконалістю конструкцій і методів проектування і розрахунку машин або їх складових частин на міцність, надійність, довговічність і точність якістю застосовуваних сировини, матеріалів, заготовок, напівфабрикатів, покупних і одержуваних по кооперації виробів ступенем уніфікації, агрегатування і стандартизації рівнем технології і засобів виробництва, контролю та випробувань рівнем взаємозамінності, організації виробництва і експлуатації машин робочих. Для забезпечення високої якості машин необхідні оптимізація зазначених факторів і сувора взаємна узгодженість вимог до їх якості як при проектуванні, так і на етапах виробництва і експлуатації
Keywords: якість технологічного обладнання; технічна система; вирішення проблеми забезпечення надійності; технологічне обладнання; підвищення надійності машини