Ділова іноземна мова (англійська): методичні вказівки до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 101 «Екологія» - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки розроблено на підставі навчальної робочої програми з дисципліни «Ділова іноземна мова» (англійська) для студентів спеціальності 101 «Екологія» денної форми навчання і призначені для студентів і викладачів.
Keywords: володіння іноземною мовою; студент; ділове спілкування; методичні вказівки