Методика дослідження зносу деталей шестеренного насосу - В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha; Д’яков, В. О. (ТДАТУ, 2021)
Запропоновані програма і методика експериментальних досліджень дозволять визначити вплив зносів поверхонь тертя деталей насосу на коефіцієнт його подачі за період припрацювання.
Keywords: ресурс сільськогосподарських машин; деталі машин; вузли тертя; зношування; стенд КИ–4815М