Вибір подрібнювача для дроблення солоду в умовах міні підприємств - Халаїм, А. В. (ТДАТУ, 2018)
Наводяться результати порівняльних випробувань дробарок різних систем з метою вибору раціонального варіанта.
Keywords: дробарки; подрібнювачі; дроблення солоду; молоткова дробарка