Спеціальна юридична освіта як одна з основних ознак специфіки механізму правового виховання США - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2017)
У сучасних умовах проблема правового виховання американських громадян є однією з найважливіших. Це пов’язано передусім із тим, що зміцнення основ державності, конституційного устрою в США здебільшого визначається здатністю громадянського суспільства виконувати функції з підготовки соціально активних громадян, які мають розвинуту правову свідомість, високий рівень правової культури, що досягається саме у процесі їх правового виховання.
Keywords: юридична освіта; правове виховання; США