Математичне комп'ютерне моделювання фізичних процесів при проведенні лабораторних занять - Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola (СумДУ, 2014)
Робота присвячена математичним, комп’ютерним моделям з використанням програмного пакету MathCad для проведення імітаційних, віртуальних лабораторних робіт.
Keywords: комп’ютерне моделювання; MathCad