Обґрунтування організаційно-технологічних заходів по вдосконаленню ремонту агрегатів в майстерні товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма МИР» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Бутенко, Андрій Олексійович (ТДАТУ, 2021)
Існуючий економічний стан аграрного виробництва призвів до необхідності виконувати практично всі види ремонтно-обслуговуючх робіт в майстернях, які, практично, відмовилися від послуг спеціалізованих підприємств. Кожне господарство будь-якої форми власності знаходиться у пошуку нових джерел розвитку за рахунок самого підприємства. Одним з таких напрямків є організація ремонту агрегатів та відновлення деталей, які мають порівняно нескладний технологічний рівень, що дозволяє при деяких організаційних та технологічних заходах використовувати те обладнання, яким оснащена майстерня. При порівняно незначних витратах на придбання та розробку нових пристосувань можна організувати спеціалізовані дільниці по ремонту складових частин машин і забезпечити певний регіон в потребах господарств на ремонти даного агрегату.
Keywords: сільсько-господарське виробництво; ремонт; технічний сервіс; ремонт агрегатів; відновлення деталей