Роль куратора академічної групи у формуванні гнучких умінь (soft skills) у процесі змішаного навчання - Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
UK: В даній публікації представлено напрямки роботи з кураторською групою в сучасних умовах змішаного та дистанційного навчання. Особливу увагу приділено формуванню гнучких навичок під час проведення кураторських годин та спілкуванню за межами навчального часу. EN: This publication presents areas of work with the curatorial group in modern conditions of blended and distance learning. Particular attention is paid to the formation of flexible skills during curatorial classes and communication outside school hours.
Keywords: куратор; гнучкі навички; soft skills; мотивація; агроінженер; teaching methods; higher mathematics; motivation; new level agricultural engineers