Лабораторний практикум з технології комп’ютерного проєктування: навчально-методичний посібник - Дмітрієв, Юрій Олексійович; Дмитриев, Юрий Алексеевич; Dmitriiev, Yurii; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (ТДАТУ, 2020)
У лабораторному практикумі надано теоретичні відомості, методики виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології комп’ютерного проєктування». Надані теоретичні відомості, завдання для самостійної підготовки, порядок виконання роботи, індивідуальні завдання, контрольні питання. Лабораторний практикум рекомендований для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» для підготовки з дисципліни «Технології комп’ютерного проєктування»
Keywords: лабораторний практикум; студент; технології комп’ютерного проєктування; SolidWorks; CALS-технології; САПР; методи проєктування конструкторської документації