Роль технічних дисциплін у формуванні професійних компетенцій майбутнього фахівця машинобудівника аграрної сфери - Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penyov, Oleh (ТДАТУ, 2017)
UK: Стаття присвячена стану машинобудування у аграрному секторі України, а також ролі фахівця машинобудівника у його розвитку. EN: The article is devoted to the state of machine-building in the agrarian sector of Ukraine, as well as the role of a machine-building expert in its development.
The role of technical disciplins in formation of professional competencies of the future machine-building expert of the agrarian sector
Keywords: аграрний сектор; машинобудування; якість підготовки фахівців; компетенції; стратегії навчання; стан машинобудування; agrarian sector; machine building; quality of training of specialists; competencies; training strategies