Нагальна потреба редагогічної майстерності в реалізації інновацій та інтенсивних навчальних технологій - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Досліджено складові педагогічної майстерності з метою забезпечення реалізації конструктивної, організаторської, комунікативної, дослідної функцій у навчальному процесі. Визначено вимоги та критерії до професійних педагогічних вмінь викладача.
Keywords: педагогічна майстерність; освітня діяльність