Сучасні комп'ютерні технології у підготовці майбутніх інженерів АПК - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2019)
Концепція підготовки фахівців агропромислового виробництва передбачає, що випускник повинен мати необхідні знання та вміння для виконання повного циклу створення сучасних систем автоматизації для промисловості та АПК. Значний та постійно зростаючий обсяг інформації, орієнтація на професійну спрямованість, підвищені вимоги до рівня професійної компетентності майбутніх інженерів спонукають до впровадження інформаційних технологій в освітній процес. Без них неможлива ефективна робота в будь-якій сфері, тому володіння сучасними комп’ютерними технологіями є важливим елементом підготовки сучасного фахівця.
Keywords: сучасні комп’ютерні технології; комп’ютерна підготовка; сучасні програми; он-лайн розрахунки