Становлення та розвиток "homo economicus" в умовах глобалізації та інформаційної революції - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2017)
UK: Розглянуто становлення та розвиток людини економічної в умовах глобалізації та інформаційної революції. Наведені умови виникнення та природа існування людини економічної. Проаналізовано моделі переходу від людини економічної до людини креативної за умов глобалізації та інформаційної революції. Людина, особистість багатогранна, творча, наділена безліччю позитивних та креативних ідей. Саме цьому виникла потреба у дослідженні, а згодом і створенні моделі людини креативної з подальшим її дослідженням та удосконаленням. EN: The article considers the formation and development of man in the context of globalization and the information revolution. Given the conditions of the origin and nature of human existence economic. Analyzed the transition of economic patterns from person to person creative in the context of globalization and the information revolution. People, personality multi–faceted, creative, endowed with many positive and creative ideas. In this research the need arose, and later the creation of the model creative person, with subsequent study and improvement.
Formation and development of «homo economicus» in the context of globalization and information revolution
Keywords: економіка; креативність; людина; модель; суспільство; трансформація; economy; creativity; human; model; society; transformation