Маркетингове дослідження поведінки споживачів на ринку кондитерських виробів - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Алгоритм маркетингового дослідження споживачів кондитерських виробів складався з декількох етапів: постановка мети дослідження; вибір методів проведення дослідження та збору даних, розробка інструментарію; проведення опитування споживачів кондитерських виробів в сегменті шоколадної продукції; обробка та аналіз результатів дослідження. EN: The features of confectionery products consumers the behavior in chocolate products the segment are determined, given their consumer preferences, motivations, consumption patterns, income distribution system are determined. The basic determinants of influence on purchasing decisions are identified.
Keywords: поведінка споживачів; кондитерська галузь; шоколадна продукція; ринок кондитерських виробів; Consumer behavior; surveys; market research; market confectionery; consumer preferences