Шляхи підвищення функціональних можливостей кормороздавачів КТУ – 10, КТУ – 10А, КТУ – 10 – 03А - Мілько, Д. О.; Милько, Д. А.; Milko, Dmytro (ТДАТУ, 2009)
UK: В статті викладено матеріали щодо розвинення функціональних можливостей кормороздавачів у напрямку вивільнення загальнофермської техніки та збереження паливно - мастильних матеріалів. RU: В статье изложены материалы о развитии функциональных возможностей кормораздатчиков по направлении освобождения фермерской техники и сохранения горюче-смазочных материалов. EN: The materials about development of functionalities foodtakers are stated at development of farmer engineering and savings of the oil-greased materials arediscussed in clause.
Пути улучшения функциональных возможностей кормораздатчиков кту - 10, кту - 10а, кту - 10 - 03 а
Ways of improvement of functionalities of foodtakers ktu - 10, ktu - 10a, ktu - 10 - 03a
Keywords: кормороздавач; вивантаження консервованих кормів; самозавантажувальний кормороздавач; фрезбарабани; силосування; зелені корми; сховища; зберігання корму