Матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти за підсумками наукових досліджень 2024 року. Факультет енергетики та комп’ютерних технологій - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень зі спеціальностей Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та Комп'ютерні науки, поданих на ХІІ Всеукраїнську науково-технічну конференцію здобувачів вищої освіти Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.Статті конференції присвячені Цілям сталого розвитку ООН.
Keywords: цілі сталого розвитку; Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; Комп'ютерні науки; конференція здобувачів