Оцінка внеску освіти в покращання якості життя населення - Ярчук, Ангеліна Володимирівна; Ярчук, Ангелина Владимировна; Yarchuk, Anhelina (ФОП Однорог Т. В., 2021)
Процеси глобалізації економіки та інтеграції України до світового міжнародного економічного простору вимагають суттєво нових підходів до оцінки якості життя, адже основним носієм ресурсів праці є населення, а саме його працездатна частина.
Keywords: освіта; процеси глобалізації економіки; якість життя; інтегральний показник; фінансування