Модернізація вантажопідйомного устаткування - Кузьмін, К. С. (My University, 2020)
Якщо ваше підприємство опинилося в ситуації, коли вантажопідйомне обладнання не в змозі повною мірою виконувати свої функції або перестало справлятися з поточними робочими завданнями, розгляньте можливість реконструкції або реорганізації кранів і механізмів. Такий спосіб вирішення проблеми доцільний, коли повне оновлення та заміна обладнання економічно невигідно або технічно неможливо.
Keywords: реконструкція кранового обладнання; модернізація кранів; системи КОМПАС-3D; бібліотека Матеріалів і сортамент