Молоді, затяті, завзяті : історія студентського руху : презентація до міжнародного дня студента - Семенюк, Наталя Михайлівна (Мелітополь: НБ ТДАТУ, 2022)
Презентація до Міжнародного дня студента : історія і сучасність студентства
Keywords: студентський рух; історія студентства; українські студенти; студентство України в революціях