Ідентифікація діяльності підприємств торгівлі на предмет інноваційного розвитку - Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa (My University, 2020)
Викладачами кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, які беруть участь у науково-технічній підпрограмі на 2016-2020 роки «Розробити науково-методичні основи формування та ефективного розвитку підприємництва в регіоні» (державний реєстраційний номер 0116U002739) Науково-дослідного інституту стратегії соціально-економічного розвитку АПВ півдня України, проведено анкетування суб’єктів господарювання сфери торгівлі Запорізького регіону. Анкети містили запитання, що дозволили виявити наявність інноваційної складової в економічному управлінні підприємствами торгівлі.
Keywords: інноваційний розвиток; торгівля; дослідження; підприємства; інноваційна діяльність