Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 13, т. 4 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2013)
В наукових працях наведені результати науково-дослідних робіт, виконаних у відповідності з науково-технічною програмою «Розробка наукових основ, систем технологій і технічних засобів для забезпечення продовольчої безпеки Південного регіону України» (№ державної реєстрації 0107 U 008957). Випуск призначений для науковців, інженерів, аспірантів і студентів.
Keywords: водогрейный агрегат; порождающая система; энергозатраты; тепловая энергия; струм; напилення; озоновоздушная смесь; многофункциональная релейная защита; кювета; розподільна повітряна лінія; электрооборудование; трансформатор Тесли