Обґрунтування технологічного процесу метаногенерації в біогазових установках - Павленко, Є. Є. (ТДАТУ, 2018)
Дослідження стану і основних напрямків використання біогазових установок в органічному виробництві, а також аналіз та розрахунок еколого-економічної ефективності впровадження біогазових установок.
Keywords: анаеробне бродіння; біогазові установки; створення біогазового реактора; температурний режим