Планування аудиту фінансової звітності кредитної спілки: практика застосування МСА - Зуєва, Ю. Є. (Мелітополь: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2019)
У сучасному світі економіка України знаходиться на складному етапі реформування та модернізації всіх господарських механізмів за європейським зразком. Враховуючи, що невід’ємним елементом розвиненої ринкової економіки є розвинений та дієвий фінансовий ринок, найбільшу частину якого, як правило, займає банківський сектор, разом з тим, пильної уваги як вчених, так і практиків економічної науки вимагає діяльність небанківських фінансових установ, до яких, зокрема, відносяться і кредитні спілки
Keywords: аудит; фінансова звітність; кредитна спілка; кредит; небанківські установи; фінансові ресурси населення; інвестиційний розвиток