Опис до патенту на корисну модель № 48948 "Спосіб приготування сумішевого моторного біопалива на основі газового конденсату і біокомпонентів - біоетанолу, метилових ефірів жирних кислот, продуктів піролізу органічних відходів" - Абаджян, Б. А.; Лазуренко, О. В.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Кочірко, Б. Ф.; Козаков, В. М. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Спосіб приготування сумішевого моторного біопалива на основі газового конденсату і біокомпонентів - біоетанолу, метилових ефірів жирних кислот, продуктів піролізу органічних відходів, що включає дозовану подачу мінерального палива і біокомпонентів у змішувач інжекційного типу і їх змішування, який відрізняється тим, що змішані компоненти піддають впливу енергії кавітаційного поля у потоці, що рухається
Keywords: біоетанол; метилові ефіри жирних кислот; нафтохімічна промисловість; приготування сумішевих палив з компонентами органічного походження, які можуть бути використані як моторні палива