Комп’ютерне проєктування прес-форми для виготовлення пластмасових виробів в системі PowerSHAPE - Щербина, Віктор Михайлович; Щербина, Виктор Михайлович; Shcherbyna, Viktor; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Валієва, К. Р.; Каплій, В. Ю. (My University, 2020)
Завданням даної роботи є проектування пластмасового друшляка з привабливим сучасним дизайном і у відповідності всім конструкторським і технологічним вимогам.
Keywords: дизайн; пластмасовий друшляк; Toolmaker; PowerSHAPE; тривимірна модель; моделювання; автоматизоване проектування; PowerMILL; ArtCAM; FeatureCAM; Exchange