Ринок сільськогосподарської техніки України - Грицаєнко, Ігор Миколайович; Грицаенко, Игорь Николаевич; Hrytsaienko, Ihor (Мелітополь: ФОП Однорог Т.В., 2019)
UK: Для подолання недоліків в розвитку вітчизняного ринку сільськогосподарської техніки необхідні інституційні перетворення, які сприятимуть покращенню інвестиційної привабливості та технічного забезпечення сільськогосподарського виробництв. EN: The article deals with the composition of the agricultural machinery market in Ukraine, the state of technical support for agricultural producers, as well as the prospects for further research.
Keywords: первинний ринок; вторинний ринок; ринок відновлення машин; технічний сервіс; споживачі; market; technical potential; agricultural machinery; investment financing