Інтерактивні методи навчання як засіб формування ключових компетенцій при вивченні дисципліни матеріалознавства - Пеньов, Олег Валентинович; Пенев, Олег Валентинович; Penyov, Oleh (ТДАТУ, 2018)
UK: Стаття присвячена інтерактивним методам навчання та застосування їх при вивчені дисципліни матеріалознавства. EN: The article is devoted to interactive methods of teaching and their application in the study of discipline material science.
Interactive methods of education as a means of forming key competences for the study of disciplines material science
Keywords: інтерактивні методи навчання; матеріалознавство; наноматеріали; ключові компетенції; стратегії навчання; interactive teaching methods; materials science; nanomaterials; key competencies; learning strategies