Цифрова трансформація: нові виклики та можливості для економічної освіти - Кукіна, Наталя Володимирівна; Кравець, Олег Васильович; Горбова, Наталя Аркадіївна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Єфіменко, Людмила Миколаївна; Кukina, Natalia; Kravets, Oleh; Horbova, Natalia; Kiurcheva, Liudmyla; Yefymenko, Liudmyla (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Стаття розглядає важливість впровадження цифрових технологій у сфері економічної освіти, а також необхідність подальших досліджень щодо методичних та організаційно-економічних аспектів їх впровадження в економічне навчання. Використання цифрових ресурсів і технологій може сприяти покращенню процесу навчання та підготовці майбутніх економістів, а також забезпечити їм необхідні навички для ринку праці, що постійно змінюється. EN: The article explores the importance of integrating digital technologies into economic education, as well as the necessity for further research on methodological and organizational-economic aspects of their implementation in economic teaching. The utilization of digital resources and technologies can enhance the learning process and prepare future economists, providing them with necessary skills for the constantly evolving job market.
Digital transformation: new challenges and opportunities for economic education
Keywords: економічна освіта; інформаційно-комунікаційні технології; мультимедія; підготовка фахівців; цифрова трансформація; штучний інтелект; economic education; information and communication technologies; multimedia; professional training; digital transformation; artificial intelligence