Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 18, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2018)
У збірнику наукових праць публікуються матеріали за результатами досліджень у галузі механізації сільського господарства, харчових виробництв, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів агропромислового та харчового виробництв
Keywords: зерносховище; зернова маса; пшениця; індекс деформації клейковини; масообмінний апарат; кільцева насадка; гомогенізація; молоко; емульсія; дикорослі та культивовані ягоди; водоростева сировина; йодвміщуючі добавки; кисло-солодкий соус; козяче молоко