Магнітний оксигенізатор. Опис до патенту на корисну модель № 157118. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Петров, Віктор Олексійович; Постол, Юлія Олександрівна; Попова, Ірина Олексіївна; Бурак, Олександр Юрійович (My University, 2024)
Магнітний оксигенізатор містить вентилятор, джерело магнітного поля, патрубки підведення повітря та відведення кисню і відпрацьованого повітря. У патрубку підведення повітря встановлені неодимові магніти як джерело магнітного поля, виконані у вигляді пластин. Неодимові магніти встановлені так, що викликають турбулізацію потоку повітря.
Keywords: магнітний оксигенізатор; збагачення повітря киснем; неодимові магніти; магнітне поле; турбулізація повітря; вентилятор; патрубок підведення повітря