Оцінка контамінації важкими металами води i підйому з очисної водопровідної станції ПАТ «Запоріжсталь» м. Запоріжжя - Троїцька, О. О.; Ткаліч, І. О.; Свистун, М. А.; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (My University, 2020)
Мета роботи – оцінити стан забруднення дніпрової води І підйому з очисної водопровідної станції (ОВС) ПАТ «Запоріжсталь» (м. Запоріжжя) важкими металами протягом 2016-2018 рр.
Keywords: середовище; забруднення; забруднення води; важкі метали