Технологія виробництва пива в умовах цеху потужністю 5 т. готової продукції за зміну. (23 ХТ Д 8999567 06.24.) - Прохорова, Олена (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
В кваліфікаційній роботі висвітлені питання технології пива світлого «Віденське» та «Південна Баварія». Охарактеризована сировина та допоміжні матеріалів для цих видів пива світлих сортів. Вивчені та наведені технології виробництва вказаних видів продукції. Зроблені розрахунки сировини, допоміжних матеріалів для виробництва пива «Віденське» та «Південна Баварія». Підібіране і розрахована кількість технологічного обладнання. Розраховані виробничі площі цеху для вказаних видів пива. Виконано економічні розрахунки. Охарактеризовані заходи охорони праці та техніки безпеки при виробництві пива. Накреслена апаратно-технологічна схема. Виконаний проект цеху по виробництву пива. Завершенням Кваліфікаційної роботи є Висновки та список використаної літератури.
пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи СВО «Бакалавр» за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології»
Keywords: технологічна схема; утилізація відходів; технології пива світлого