Опис до патенту на корисну модель № 146905 "Папка для паперів" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; et al. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Папка для паперів містить передній аркуш обкладинки, задній аркуш обкладинки і засіб кріплення паперів у вигляді еластичної стрічки. Між переднім аркушем обкладинки та заднім аркушем обкладинки встановлено смужку з жорсткого матеріалу для фіксації засобу кріплення паперів у положенні відкритою стороною до заднього аркуша обкладинки, який забезпечено замком з отворами.
Keywords: папка для паперів; аркуш; обкладинка; еластична стрічка; діловодство