АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у вересні.
Keywords: День знаннь; засідання ректорату; навчання; студенти; харчування