Геоекологічні проблеми в землеустрої: Методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів - Попов, Андрій Сергійович (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Методичні вказівки містять завдання до самостійної роботи з курсу «Геоекологічні проблеми в землеустрої», рекомендовану літературу до засвоєння кожної теми, рекомендації та алгоритми виконання цих завдань. Для самостійної роботи студентів усіх форм навчання за програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія і землеустрій» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» ОПП Геодезія та землеустрій