Ресурсне забезпечення конкурентоспроможного розвитку фермерських господарств - Єременко, Денис Володимирович; Еременко, Денис Владимирович; Yeremenko, Denys (My University, 2017)
UK: В статті розглянуто особливості ресурсного забезпечення фермерських господарств як однієї із засад їхньої конкурентоспроможності. Обґрунтовано необхідність системного підходу щодо підвищення ефективності використання наявного ресурсного потенціалу вітчизняного фермерства. RU: В статье рассмотрены особенности ресурсного обеспечения фермерских хозяйств как одной из основ их конкурентоспособности. Обоснована необходимость системного подхода по повышению эффективности использования имеющегося ресурсного потенциала отечественного фермерства. EN: In the article the peculiarities of resource provision farms as one of the pillars of their competitiveness. The necessity of a systematic approach for improving the utilization of available resource potential of domestic farming.
Resource support for the competitive development of farms
Keywords: конкурентоспроможність; ресурсний потенціал; земельні ресурси; фермерські господарства; аграрне виробництво; конкурентоспособность; ресурсный потенциал; земельные ресурсы; фермерские хозяйства; аграрное производство; competitiveness; resource potential; land; farms; agricultural production