Формування площі листкової поверхні пшениці озимої під впливом системи мінерального живлення. - Білоусова, Зоя Володимирівна; Кенєва, Вікторія Анатоліївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
Важливе завдання сучасного аграрного виробництва є підвищення врожайності сільськогосподарських культур, зокрема пшениці озимої, збереження та стабілізація природної родючості ґрунту. Серед усіх культур пшениця озима завжди посідає провідне місце за посівними площами в Україні. Ця культура щорічно забезпечує отримання цінного харчового зерна, гарантуючи продовольчу безпеку держави, і підтримує високий експортний потенціал країни.