Динаміка чисельності та біомаси водоростей степових біогеоценозів та агроценозів Херсонської області - Щербина, Валентина Вікторівна; Щербина, Валентина Викторовна; Shcherbyna, Valentyna (My University, 2011)
Встановлено особливості щодобової динаміки чисельності та біомаси водоростей навесні 2011 р. в межах степових біогеоценозів Біосферного заповідника «Асканія-Нова» та агроценозів ДПДГ ІТСР «Асканія-Нова». Визначені діапазони коливання чисельності та біомаси водоростей
Динамика численности и биомассы водорослей степных биогеоценозов и агроценозов Херсонской области
Keywords: Bacillariophyta; Cyanophyta; Chlorophyta; Xanthophyta та Eustigmatophyta; чисельність та біомаса водоростей; степові біогеоценози; агроценози