Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі - Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (My University, 2016)
UK: Робота присвячена пошуку найбільш достовірного методу оцінки якості гомогенізації та експериментальному визначенню середнього діаметру жирових кульок молока після гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі. Приведено методику проведення експерименту та мікрофотографії проб молока до та після гомогенізації. RU: Работа посвящена поиску наиболее достоверного метода оценки качества гомогенизации и экспериментальному определению среднего диаметра жировых шариков молока после гомогенизации в импульсном гомогенизаторе. Приведена методика проведения эксперимента и микрофотографии проб молока до и после гомогенизации. EN: The work is dedicated to finding the most reliable method of assessing the quality and homogenization of the experimental determination of the average diameter of the fat globules of milk after homogenization in momentum homogenizer Methodology over of realization of experiment and photomicrograph of tests of milk is brought to and after homogenization.
Экспериментальное определение качества гомогенизации молока в импульсном гомогенизаторе
Experimental determination quality homogenization of milk in pulse homogenizer
Keywords: гомогенізація; жирові кульки молока; молоко; скисання; кисломолочна продукція; терміни зберігання; швидкість; седиментаційний аналіз; центрифугування молока; вимірювання під мікроскопом