Інвестиції у технічне забезпечення аграрного виробництва - Гайдукова, Н. В. (КПУ, 2021)
Збереження позицій аграрного виробництва України, а також його подальший сталий та ефективний розвиток потребують відповідного технічного забезпечення, що, в свою чергу, неможливо без інвестицій. Саме тому вивчення питань теорії та практики інвестицій у технічне забезпечення агровиробництва видається актуальним та своєчасним.
Keywords: ринкові відносини; продовольча безпека країни; матеріально-тех-нічна база; товаровиробники