Проектування енергоощадного технологічного процесу видалення та утилізації гною для ферми великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Батьківщина-555» Нижньосірогозького району Херсонської області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Бакалавр - Данилків, Дмитро (My University, 2021)
Подальший розвиток тваринництва, збільшення виробництва і підвищення якості продукції безпосередньо пов'язані з комплексною механізацією і автоматизацією виробничих процесів у цій галузі сільськогосподарського виробництва. Комплексна механізація - це такий рівень механізації, при якому машинами і механізмами поточно виконуються всі основні і допоміжні виробничі процеси.
Keywords: комплексна механізація; рослинництво; тваринництво; система гноєвидалення; технологічні лінії