Технологія виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції - Шеховцова, Діана Сергіївна (Запоріжжя : 2023, 2023)
UA: Кваліфікаційна робота присвячена технологічному та технічному обгрунтуванню виробництва цукатів із овочевої сировини в умовах цеху потужністю 1,2 тони готової продукції. Для реалізації поставленої мети в кваліфікаційної роботі надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для виробництва цукатів з буряка і моркви. Розглянуті технології виробництва цукатів. Виконано продуктові розрахунки при виробництві цукатів. Розрахунками встановлено, що для виготовлення 0,840 т цукатів потрібно 0,417 т буряку та 0,914 т моркви. Проведений підбір і розрахунок технологічного обладнання та технологічних площ цеху для переробки буряка і моркви на цукати. Розраховано, що площа цеху становить 463 м2.
кваліфікаційна робота бакалавра
Keywords: технологія сушіння; варення; цукати; сироп; буряк; морква