Програмна реалізація алгоритму Флойда-Уоршала в рамках вивчення дискретної математики бакалаврами з комп’ютерних наук - Онищенко, Галина Олександрівна; Онищенко, Галина Александровна; Onischenko, Нalina (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
UK: Розглянуто призначання і математичний опис алгоритму Флойда-Уоршелла та описана його реалізація студентами спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» в рамках виконання самостійної роботи студента. EN: The assignment and mathematical description of the Floyd-Warshall algorithm are considered. Its realization by students of the specialty 122 «Computer Sciences» within the framework of the performance of independent work of the student is described.
Keywords: алгоритм; Флойд-Уоршелл; самостійна робота; програмний продукт; Floyd-Warshall algorithm; independent work; software product