Заробітна плата державних службовців - основний мотивуючий фактор - Янаков, А. С.; Вертегел, Сергій Якович; Вертегел, Сергей Яковлевич; Vertehel, Serhii (ТДАТУ, 2011)
UА: Розкрито сутність поняття "державна служба"; виділено дві основні моделі організації державної служби; визначено головні функції та завдання оплати праці державних службовців; визначено місце заробітної плати державних службовців, як мотивуючого фактору. EN: The essence of the concept of "public service"; highlighted two main models of public service, identifies the key functions and objectives of civil service pay, the place of wages of civil servants as a motivating factor.
Keywords: державна служба; заробітна плата; мотивація; оплата праці; мотивація праці; держслужбовці; civil service salaries; motivation