Deutschland: Gesellschaft, Kultur, Politik, Wirtschaft. Німецька мова: посібник з самостійного позааудиторного читання для студентів першого етапу навчання. Країнознавство - Мунтян, Світлана Геннадіївна; Мунтян, Светлана Геннадиевна; Muntian, Svitlana (ТДАТУ, 2017)
Посібник схвалено на засіданні методичної комісії факультету економіки та бізнесу ТДАТУ
Keywords: студент; самостійна робота; самостійне вивчення мови; варіативність завдань; тексти